Vitrine

Gebruiksvoorwaarden

Volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de vitrine.be-website, op immo.korfine.be en alle andere internetinitiatieven van Skarabee.com NV en haar aanverwante en/of dochterondernemingen. Het gebruik van de websites betekent dat de bezoeker van zich stilzwijgend akkoord verklaart met onderstaande gebruiksvoorwaarden. Het Belgisch recht is van toepassing op het gebruik van deze site.

Consultatie van het aanbod

De gebruiker kan zonder enige kost of verplichtingen alle gegevens mbt de te koop of te huur staande onroerende goederen raadplegen. Hij/Zij engageert zich er evenwel toe op geen enkele wijze de gegevens zelf verder te verspreiden, te bewaren of te commercialiseren.

De gebruiker kan zich registreren en heeft als geregistreerde gebruiker toegang tot een aantal extra functionaliteiten.

Contactinformatie

De websites www.vitrine.be en immo.korfine.be worden beheerd en uitgebaat door :

Skarabee.com NV
Nijverheidskaai 3 bus 21
8500 Kortrijk

Tel. :  056 / 21 61 82
Email : info@vitrine.be / immo@korfine.be

BTW BE 0863.259.814
RPR Kortrijk

Enkel vastgoedmakelaars kunnen hun aanbod publiceren op onze website. Bent u vastgoedmakelaar en wenst u te publiceren op vitrine.be of immo.korfine.be? Neem dan contact op met ons Sales Office op 056/21 61 82 of contacteer onze webmaster. Bent u particulier dat een pand in de aanbieding heeft? Wend u dan tot één van de publicerende makelaars om ook uw pand op Vitrine.be te plaatsen.