Vitrine
Ik wil huren
Gebruik huidige locatie
Huidige locatie zoeken...
Huidige locatie
Wijzigen

EstateId: 5662065

Te koop : Woning in Bilzen € 242.000

 3  200 m²  

BVBA Zaken- en Immokantoor GOFFIN

089/41.49.34

BIV : 205733510559

Dorpsstraat 30
3730 Hoeselt
www.immofransgoffin.be


Versturen...

Contacteer kantoor


* verplicht - ** minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Gerenoveerde vrijstaande split-level woning met tuin op 8a 76ca

Deze vrijstaande split-level woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 200 m² is gelegen langs de Rehagestraat 10 te Bilzen, op een mooi perceel van 8a 76ca.
De woning is gerenoveerd, inbegrepen volgende renovatiewerken:
nieuwe ramen, overal nieuwe vloeren, elektriciteit, centrale verwarming op aardgas, achterbouw en keuken, badkamer, ...
De indeling is als volgt:
inkom met gastentoilet, ruime woonkamer met daarachter de ruime vernieuwde achterbouw waarin de nieuwe keuken met eetplaats en een bureelruimte zijn ingericht.
Vanuit de keuken heeft men zicht op en toegang tot het terras en de tuin. De achterbouw dient aan de buitenzijde nog verder afgewerkt te worden.Verder op de gelijkvloerse verdieping vindt men nog de nieuwe badkamer met tweede toilet, inloopdouche en dubbele lavabo. Via een beperkt aantal trappen komt men in de nachthal en de drie slaapkamers.
Op het niveau gelijk aan dat van de weg, vindt men de garage met elektrisch bedienbare poort en ruime berging met CV ruimte, met nieuwe aardgasinstallatie. EPC: 547kWh/m² pj. Deze score kan gevoelig verbeterd worden door isolatie van het dak en de spouwmuren.
Gelegen op enkele minuutjes van het centrum van Beverst, en op een vijftal minuutjes van het centrum van Bilzen. Op 4 km van de op- en afrit van de E313. De zone achter de woning is volgens het gewestplan gelegen in agrarisch gebied. Bijgevolg zal hier niet gebouwd worden, zodat het vrije uitzicht en de rust achter deze woning bewaard zullen blijven.

Adres: Rehagestraat 10
3740 Bilzen
Referentie: rehagestraat
Vraagprijs: € 242 000
Type: Woning
Beschikbaar vanaf: Bij akte
Ligging: Aan rustige weg
Perceeloppervlakte: 876 m²
Perceelbreedte: 18,00 m
Perceeldiepte: 50,00 m
Bewoonbare opp.: 200 m²
Type constructie: Traditioneel
Bouwjaar: 1971
Renovatiejaar: 2017
Gevelbreedte: 12,00 m
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
WC: 2
Woonkamer: 34 m²
Keuken: 48 m²
Berging: 12 m²
Zolder: Ja
Terras: Ja
Tuin: 350 m²
Tuin Breedte: 18,00 m
Tuin Diepte: 20,00 m
Tuin Oriëntatie: West
Tuin Kwaliteit: Aan te leggen
Garage: 1 - 1
Garage Oppervlakte: 26 m²
Garage Types: Inpandig
Parking: 2
Winkel: Ja - op 1000 m tot 1500 m
School: Ja - op 1000 m tot 1500 m
Snelweg: Ja - op 4000 m tot 5000 m
Bank: Ja - op 1000 m tot 1500 m
Restaurant: Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk: PVC;
Beglazing: Hoogrendementsglas;
Verwarming: Condensatieketel, Aardgas;

Bereken de notariskosten voor een onroerend goed


tussen € 800,00 en € 1.100,00
tussen en
tussen en

Alle berekeningen zijn indicatief en onder alle voorbehoud. Deze berekeningsmodule is gebaseerd op een vereenvoudigde formule. Mogelijk zijn nog tal van voorwaarden van toepassing die de berekening kunnen beïnvloeden. Contacteer de notaris voor meer informatie.

Abattement bij aankoop in Vlaanderen

Gewoon abattement

Bij de aankoop van een onroerend goed wordt de eerste schijf van 15.000 euro vrijgesteld van registratierechten (= abattement).

Om van het abattement te kunnen genieten, moeten ALLE KOPERS voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Zuivere aankoop (betaling van de prijs in geld, dus bijv. geen ruil ; ook geen uitonverdeeldheidtreding),
 • De koper is een natuurlijke persoon,
 • De aankoop betreft een geheelheid in volle eigendom,
 • De aankoop betreft een tot bewoning aangewend of bestemd onroerend goed (bouwgrond kan van abattement genieten ; een tot woning te verbouwen goed eveneens),
 • Het goed moet gelegen zijn in Vlaanderen,
 • De koper zal zijn hoofdverblijfplaats vestigen in de woning (in principe binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop ; binnen 5 jaar indien de aankoop een bouwgrond betreft of een gebouw dat op het ogenblik van aankoop nog niet als woning aangewend kan worden),
 • Geen enkele verkrijger mag, op de datum van de onderhandse aankoopovereenkomst, voor de geheelheid volle eigenaar zijn van een ander onroerend goed dat geheel of gedeeltelijk tot bewoning is bestemd, noch van een perceel bouwgrond gelegen in België.

Indien er meerdere kopers zijn, mogen deze kopers evenmin reeds gezamenlijk volle eigenaar zijn van de geheelheid van een ander onroerend goed, geheel of gedeeltelijk bestemd tot bewoning of van een perceel bouwgrond.

De hierboven vermelde voorwaarden zijn slechts schematisch weergegeven. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Verhoogd abattement

Indien de aankoop van het onroerend goed die van het gewone abattement kan genieten gepaard gaat met een hypothecaire inschrijving die met het oog op de financiering wordt genomen om het betreffende goed, wordt bijkomend een abattement toegekend van 10.000 euro (indien de aankoop onderworpen is aan het gewone tarief van 10%) of van 20.000 euro (indien de aankoop onderworpen is aan het verlaagd tarief van 5%). Dit bijkomend abattement wordt toegekend bovenop het gewone abattement van 15.000 euro zodat het verhoogde abattement ofwel 25.000 euro bedraagt ofwel 35.000 euro.

Bovenop de voorwaarden van het gewone abattement (zie hierboven), moet een hypotheek worden gevestigd op het aangekocht goed. De hypothecaire inschrijving moet gebeuren binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop of binnen 5 jaar indien de aankoop een bouwgrond betreft of een gebouw dat op het ogenblik van aankoop nog niet als woning aangewend kan worden.

Het is niet vereist dat alle kopers een hypothecaire inschrijving nemen op het goed.

Bron: www.notaris.be

Bescheiden woning

Mits voldoening aan een aantal voorwaarden, kan men zowel in Vlaanderen als in Wallonië genieten van een verlaagd tarief (klein beschrijf) bij aankoop van een "bescheiden woning". De voorwaarden zijn in de twee gewesten dezelfde, doch het tarief verschilt : 5 % in Vlaanderen, 6 % in Wallonië. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het verlaagd tarief afgeschaft sinds 1/1/03.

Een bescheiden woning is een woning waarvan het maximaal kadastraal inkomen (K.I.) (vóór indexatie) 745 euro bedraagt (indien u geen, 1 of 2 kinderen ten laste hebt). Dit bedrag wordt verhoogd tot 845 euro indien u 3 of 4 kinderen ten laste hebt, 945 euro indien u 5 of 6 kinderen ten laste hebt of 1.045 euro indien u 7 of meer kinderen ten laste hebt.

De koper moet binnen een termijn van 3 jaar na de aankoop zijn inschrijving nemen in het bevolkingsregister op het adres van het gekochte eigendomen en deze inschrijving moet ononderbroken behouden blijven gedurende 3 jaren.

Op het ogenblik van aankoop mag de koper geen andere eigendommen bezitten.

Deze opsomming is slechts een schematische weergave. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Bron: www.notaris.be

Abattement bij aankoop in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest

Bij de aankoop van een onroerend goed wordt de eerste schijf van 60.000 euro vrijgesteld van registratierechten (= abattement).

Het abattement bedraagt 75.000 euro (en niet 60.000 euro) bij aankoop van een woning die is gelegen in de zone aangeduid door het Gewestelijk Ontwikkelingsplan (GewOP).

Om van het abattement te kunnen genieten, moeten ALLE KOPERS voldoen aan de volgende voorwaarden :

 • Zuivere aankoop (betaling van de prijs in geld, dus bijv. geen ruil ; ook geen uitonverdeeldheidtreding),
 • De koper is een natuurlijke persoon,
 • De aankoop betreft een geheelheid in volle eigendom,
 • De aankoop betreft een tot bewoning aangewend of bestemd onroerend goed (bouwgrond kan NIET van abattement genieten ; de aankoop van een gebouw onder het BTW-stelsel kan enkel van abattement genieten indien het een appartement betreft),
 • Het goed moet gelegen zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,
 • De koper zal zijn hoofdverblijfplaats vestigen in de woning (in principe binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop. 3 jaar indien de aankoop een appartement in aanbouw of op plan betreft). De koper zal zijn hoofdverblijfplaats moeten behouden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (dus niet noodzakelijk in de nieuw aangekochte woning) gedurende een periode van 5 jaar te rekenen vanaf de vestiging van de hoofdverblijfplaats in de nieuwe woning,
 • Geen enkele verkrijger mag, op de datum van de onderhandse aankoopovereenkomst, voor de geheelheid volle eigenaar zijn van een ander onroerend goed dat geheel of gedeeltelijk tot bewoning is bestemd (een bouwgrond komt niet in aanmerking), noch in België, noch in het buitenland.

Indien er meerdere kopers zijn, mogen deze kopers evenmin reeds gezamenlijk volle eigenaar zijn van de geheelheid van een ander onroerend goed, geheel of gedeeltelijk bestemd tot bewoning.

De hierboven vermelde voorwaarden zijn slechts schematisch weergegeven. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Bron: www.notaris.be