Vitrine
Ik wil huren
Gebruik huidige locatie
Huidige locatie zoeken...
Huidige locatie
Wijzigen

EstateId: 4758469

Te koop : Villa in Zoersel € 795.000

 3  471 m²  

Cum Laude Nv

03/653.00.02

BIV : 207025

Leopoldslei 7
2930 Brasschaat
www.cumlaude.be


Versturen...

Contacteer kantoor


* verplicht - ** minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Mooie recente villa te Zoersel met mooie onderhoudsvriendelijke tuin.

Indeling gelijkvloers: Inkom met dubbele veiligheidsdeur op blauwe kerksteen 18m²
Gastentoilet
Prachtige open leefruimte 115m² (94+21m²) op kasteelparketvloer met inbouwhaard, sierschouw, prachtige vaste granieten toog, ingebouwde spots, schuifraam naar terras
Ingebouwde elektrische lift voor 2 personen
Sfeervolle winterkamer 33m² op blauwe kerksteen, open haard op gas, veiligheidsrolluik, dubbele terrasramen naar de tuin toe
Hyper-ingerichte keuken op blauwe kerksteen met inbouwkoffiemachine, microgolf, combi-oven, bordenwarmer, vaatwasser, steamer van Siemens, koelkast, diepvries, wijnkast van Miele, dampkap van Novy, dubbele spoelbak
Bijkeuken 17m² volledig betegeld met dubbel lavabomeubel en aansluitingen was/droogkast, trap naar verdieping, toegang naar inpandige garage voor 2 auto’s met brede sectionale poort

Indeling verdieping: Nachthal 34m2 met gietijzeren veiligheidsgate
3 slaapkamers op kasteelparketvloer
Masterbedroom 66m², slaapruimte 36m², badkamer 15m² op marmeren mozaïek met 2 aparte lavabomeubels, grote inloop regendouche, handdoekverwarmer en toilet
Aparte dressing 15m² met langs beide kanten elk 6 meter op maat gemaakte kasten
2de Slaapkamer 16m² met ensuite badkamer, dubbel lavabomeubel, douche, wc en handdoekwarmer
3de slaapkamer 12m²
Aparte bergruimte

Opmerkingen: Oprit 45m met hoge gietijzeren sierpoorten
Overal dubbele beglazing
Extra bijgebouw aparte garage voor 4 wagens 65m², volledig geïsoleerd en dubbele automatische poorten
Vaste trap naar volledig geïsoleerde zolder op novilon 123m², mogelijkheid om een volledig apart appartement te bouwen
50m² terrassen met jacuzzi voorziening, zeer onderhoudsvriendelijke tuin, volledig omheind.
Camerabewaking, alarm en domotica.
regenwaterput en beregeningsytheem.
Verwarming op gas, Buderus ketel Logano G234

Adres: Raymond Delbekestraat 39 A
2980 Zoersel
Referentie: AVD1578
Vraagprijs: € 795 000
Type: Villa
Beschikbaar vanaf: Bij akte
Perceeloppervlakte: 2 195 m²
Perceelbreedte: 78,00 m
Perceeldiepte: 47,00 m
Bebouwde opp.: 250 m²
Bewoonbare opp.: 471 m²
Type constructie: Traditioneel
Bouwjaar: 2006
Gevelbreedte: 20,00 m
Bouwlagen: 3
Algemene staat: ReadyForEntry
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Woonkamer: 115 m²
Tuin: 2 195 m²
Garage: 2 - 6
Parking: 8
Kindvriendelijk: Ja
Dak: Dwarskap

Bereken de notariskosten voor een onroerend goed


tussen € 800,00 en € 1.100,00
tussen en
tussen en

Alle berekeningen zijn indicatief en onder alle voorbehoud. Deze berekeningsmodule is gebaseerd op een vereenvoudigde formule. Mogelijk zijn nog tal van voorwaarden van toepassing die de berekening kunnen beïnvloeden. Contacteer de notaris voor meer informatie.

Abattement bij aankoop in Vlaanderen

Gewoon abattement

Bij de aankoop van een onroerend goed wordt de eerste schijf van 15.000 euro vrijgesteld van registratierechten (= abattement).

Om van het abattement te kunnen genieten, moeten ALLE KOPERS voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Zuivere aankoop (betaling van de prijs in geld, dus bijv. geen ruil ; ook geen uitonverdeeldheidtreding),
 • De koper is een natuurlijke persoon,
 • De aankoop betreft een geheelheid in volle eigendom,
 • De aankoop betreft een tot bewoning aangewend of bestemd onroerend goed (bouwgrond kan van abattement genieten ; een tot woning te verbouwen goed eveneens),
 • Het goed moet gelegen zijn in Vlaanderen,
 • De koper zal zijn hoofdverblijfplaats vestigen in de woning (in principe binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop ; binnen 5 jaar indien de aankoop een bouwgrond betreft of een gebouw dat op het ogenblik van aankoop nog niet als woning aangewend kan worden),
 • Geen enkele verkrijger mag, op de datum van de onderhandse aankoopovereenkomst, voor de geheelheid volle eigenaar zijn van een ander onroerend goed dat geheel of gedeeltelijk tot bewoning is bestemd, noch van een perceel bouwgrond gelegen in België.

Indien er meerdere kopers zijn, mogen deze kopers evenmin reeds gezamenlijk volle eigenaar zijn van de geheelheid van een ander onroerend goed, geheel of gedeeltelijk bestemd tot bewoning of van een perceel bouwgrond.

De hierboven vermelde voorwaarden zijn slechts schematisch weergegeven. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Verhoogd abattement

Indien de aankoop van het onroerend goed die van het gewone abattement kan genieten gepaard gaat met een hypothecaire inschrijving die met het oog op de financiering wordt genomen om het betreffende goed, wordt bijkomend een abattement toegekend van 10.000 euro (indien de aankoop onderworpen is aan het gewone tarief van 10%) of van 20.000 euro (indien de aankoop onderworpen is aan het verlaagd tarief van 5%). Dit bijkomend abattement wordt toegekend bovenop het gewone abattement van 15.000 euro zodat het verhoogde abattement ofwel 25.000 euro bedraagt ofwel 35.000 euro.

Bovenop de voorwaarden van het gewone abattement (zie hierboven), moet een hypotheek worden gevestigd op het aangekocht goed. De hypothecaire inschrijving moet gebeuren binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop of binnen 5 jaar indien de aankoop een bouwgrond betreft of een gebouw dat op het ogenblik van aankoop nog niet als woning aangewend kan worden.

Het is niet vereist dat alle kopers een hypothecaire inschrijving nemen op het goed.

Bron: www.notaris.be

Bescheiden woning

Mits voldoening aan een aantal voorwaarden, kan men zowel in Vlaanderen als in Wallonië genieten van een verlaagd tarief (klein beschrijf) bij aankoop van een "bescheiden woning". De voorwaarden zijn in de twee gewesten dezelfde, doch het tarief verschilt : 5 % in Vlaanderen, 6 % in Wallonië. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het verlaagd tarief afgeschaft sinds 1/1/03.

Een bescheiden woning is een woning waarvan het maximaal kadastraal inkomen (K.I.) (vóór indexatie) 745 euro bedraagt (indien u geen, 1 of 2 kinderen ten laste hebt). Dit bedrag wordt verhoogd tot 845 euro indien u 3 of 4 kinderen ten laste hebt, 945 euro indien u 5 of 6 kinderen ten laste hebt of 1.045 euro indien u 7 of meer kinderen ten laste hebt.

De koper moet binnen een termijn van 3 jaar na de aankoop zijn inschrijving nemen in het bevolkingsregister op het adres van het gekochte eigendomen en deze inschrijving moet ononderbroken behouden blijven gedurende 3 jaren.

Op het ogenblik van aankoop mag de koper geen andere eigendommen bezitten.

Deze opsomming is slechts een schematische weergave. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Bron: www.notaris.be

Abattement bij aankoop in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest

Bij de aankoop van een onroerend goed wordt de eerste schijf van 60.000 euro vrijgesteld van registratierechten (= abattement).

Het abattement bedraagt 75.000 euro (en niet 60.000 euro) bij aankoop van een woning die is gelegen in de zone aangeduid door het Gewestelijk Ontwikkelingsplan (GewOP).

Om van het abattement te kunnen genieten, moeten ALLE KOPERS voldoen aan de volgende voorwaarden :

 • Zuivere aankoop (betaling van de prijs in geld, dus bijv. geen ruil ; ook geen uitonverdeeldheidtreding),
 • De koper is een natuurlijke persoon,
 • De aankoop betreft een geheelheid in volle eigendom,
 • De aankoop betreft een tot bewoning aangewend of bestemd onroerend goed (bouwgrond kan NIET van abattement genieten ; de aankoop van een gebouw onder het BTW-stelsel kan enkel van abattement genieten indien het een appartement betreft),
 • Het goed moet gelegen zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,
 • De koper zal zijn hoofdverblijfplaats vestigen in de woning (in principe binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop. 3 jaar indien de aankoop een appartement in aanbouw of op plan betreft). De koper zal zijn hoofdverblijfplaats moeten behouden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (dus niet noodzakelijk in de nieuw aangekochte woning) gedurende een periode van 5 jaar te rekenen vanaf de vestiging van de hoofdverblijfplaats in de nieuwe woning,
 • Geen enkele verkrijger mag, op de datum van de onderhandse aankoopovereenkomst, voor de geheelheid volle eigenaar zijn van een ander onroerend goed dat geheel of gedeeltelijk tot bewoning is bestemd (een bouwgrond komt niet in aanmerking), noch in België, noch in het buitenland.

Indien er meerdere kopers zijn, mogen deze kopers evenmin reeds gezamenlijk volle eigenaar zijn van de geheelheid van een ander onroerend goed, geheel of gedeeltelijk bestemd tot bewoning.

De hierboven vermelde voorwaarden zijn slechts schematisch weergegeven. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Bron: www.notaris.be