Vitrine
Ik wil huren
Gebruik huidige locatie
Huidige locatie zoeken...
Huidige locatie
Wijzigen

EstateId: 5390782

Te koop : Appartement in Halen € 208.576

 2  102 m²  

Alvast Bvba

013/ 311 233

BIV : 500928

Graanmarkt 2
3290 DIEST
www.alvast.be

Alvast immo, Anders, Beter en Sterker


Versturen...

Contacteer kantoor


* verplicht - ** minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Residentie DE OEVERS te Halen : 37 appartementen en 3 handelspanden

Residentie DE OEVERS is een stijlvol nieuwbouwproject gelegen te Halen, Nederstraat - Begijnhofplein.

37 zeer comfortabele appartementen met een hoogwaardige afwerking, centraal gelegen achter de kerk van Halen.
Het is het laatste stukje in een nieuw aangelegde buurt.
Geniet van de rust van een groen aangelegd besloten woongebied met alleen plaatselijk verkeer.

Residentie De Oevers is een mooi woonproject dat bestaat uit 2 gebouwen:
- A-gebouw langs de Nederstraat met 3 handelspanden en 8 appartementen
- B-gebouw op het Begijnhofplein met 29 appartementen


APPARTEMENT 3de VERDIEP van 102,27 m² met 2 slaapkamers en een terras van 8,38 m².
Verkoopprijs : 208.576 € + kosten

Staanplaats in ondergrondse parking vanaf 19.018 € + kosten


TROEVEN VAN DE OEVERS :

De unieke ligging, de mooie uitstraling, de zonnige terrassen, de rustige binnentuin en de aangename sfeer van de buurt maken van dit uitstekende project tevens een prima investering voor de toekomst.

- Wonen op een prachtlocatie
- Centraal en rustig gelegen
- Comfortabele, energiezuinige en betaalbare appartementen
- Duurzame en tijdloze architectuur
- Nabijheid van scholen, winkels, banken en sportinfrastructuur
- Uitstekende verbinding met de E314 en met omliggende steden
- Ervaren en betrouwbare bouwheer
- Aantrekkelijke investering

Een appartement naar uw maat
De architectuur van beide gebouwen is tijdloos, hedendaags en perfect afgestemd op de omgeving. De Oevers vormen hierdoor een ruimtelijk en functioneel samenhangend geheel. De architecten hebben geen moeite gespaard om de gebouwen zo praktisch mogelijk te maken voor zijn bewoners.

De 37 appartementen van residentie De Oevers zijn verdeeld over twee deelgebouwen. De ruime appartementen variëren in oppervlakte van 70 m² tot 105 m², de terrassen tussen 8 m² en 31 m². De meeste appartementen beschikken over twee slaapkamers, een aantal over één slaapkamer. Een breed aanbod waarin U vast het appartement vindt dat perfect aan uw wensen voldoet.

Geniet van het licht en de zon
De ruimtelijke indeling van de appartementen is gericht op een maximale lichtinval. De oriëntatie is bovendien zo uitgedacht dat elk terras een flink deel van de dag zonneschijn geniet. Zo haalt U alles uit elke zonnige dag van het jaar.

Wooncomfort met standing
De architectuur van residentie De Oevers is eigentijds stijlvol. Maar ook binnenin, op het vlak van comfort en inrichting, is er volgens hoge normen gewerkt. Ieder appartement is zo ingedeeld dat je optimaal geniet van elke vierkante meter. Hoe je je appartement ook inricht , je merkt direct het gevoel van ruimte en comfort, in elke kamer.
Een instapklare afwerking naar eigen smaak!
De afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels en binnendeuren kiest U, als koper, naar eigen smaak bij onze vaste leveranciers binnen een bepaald budget.

Zo zijn er ook ruime liften van garage tot aan je voordeur, een ondergrondse parkeergarage voor 44 wagens, een fietsenstalling en 41 bergplaatsen.
Het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en bouwtechnieken zorgt ervoor dat uw appartement duurzaam in waarde zal toenemen. In het concept is veel aandacht besteed aan isolatie, akoestiek en ventilatie. Uw energiefactuur blijft laag, uw privacy is hoog en uw comfort is verzekerd.

MOOI, BETAALBAAR en CENTRAAL WONEN in het centrum van Halen. Rustig en goed bereikbaar.


U kan ons bereiken op 013/311.233 om een afspraak te maken voor verdere bespreking van de verschillende mogelijkheden binnen dit project.


Adres: Nederstraat A 3.8
3545 Halen
Referentie: 2018TK0055
Vraagprijs: € 208 576
Type: Appartement
Ligging: Stad centrum, Vrij uitzicht
Bewoonbare opp.: 102 m²
Type constructie: Traditioneel
Bouwjaar: 2018
Algemene staat: LuxuryFinish
Slaapkamers: 2
Badkamers: Ja
WC: Ja
Woonkamer: Ja
Keuken: Ja
Berging: Ja
Terras: Ja
Winkel: Ja - op minder dan 500 m
School: Ja - op minder dan 500 m
Snelweg: Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank: Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning: Ja - op minder dan 500 m
Restaurant: Ja - op minder dan 500 m

Bereken de notariskosten voor een onroerend goed


tussen € 800,00 en € 1.100,00
tussen en
tussen en

Alle berekeningen zijn indicatief en onder alle voorbehoud. Deze berekeningsmodule is gebaseerd op een vereenvoudigde formule. Mogelijk zijn nog tal van voorwaarden van toepassing die de berekening kunnen beïnvloeden. Contacteer de notaris voor meer informatie.

Abattement bij aankoop in Vlaanderen

Gewoon abattement

Bij de aankoop van een onroerend goed wordt de eerste schijf van 15.000 euro vrijgesteld van registratierechten (= abattement).

Om van het abattement te kunnen genieten, moeten ALLE KOPERS voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Zuivere aankoop (betaling van de prijs in geld, dus bijv. geen ruil ; ook geen uitonverdeeldheidtreding),
 • De koper is een natuurlijke persoon,
 • De aankoop betreft een geheelheid in volle eigendom,
 • De aankoop betreft een tot bewoning aangewend of bestemd onroerend goed (bouwgrond kan van abattement genieten ; een tot woning te verbouwen goed eveneens),
 • Het goed moet gelegen zijn in Vlaanderen,
 • De koper zal zijn hoofdverblijfplaats vestigen in de woning (in principe binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop ; binnen 5 jaar indien de aankoop een bouwgrond betreft of een gebouw dat op het ogenblik van aankoop nog niet als woning aangewend kan worden),
 • Geen enkele verkrijger mag, op de datum van de onderhandse aankoopovereenkomst, voor de geheelheid volle eigenaar zijn van een ander onroerend goed dat geheel of gedeeltelijk tot bewoning is bestemd, noch van een perceel bouwgrond gelegen in België.

Indien er meerdere kopers zijn, mogen deze kopers evenmin reeds gezamenlijk volle eigenaar zijn van de geheelheid van een ander onroerend goed, geheel of gedeeltelijk bestemd tot bewoning of van een perceel bouwgrond.

De hierboven vermelde voorwaarden zijn slechts schematisch weergegeven. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Verhoogd abattement

Indien de aankoop van het onroerend goed die van het gewone abattement kan genieten gepaard gaat met een hypothecaire inschrijving die met het oog op de financiering wordt genomen om het betreffende goed, wordt bijkomend een abattement toegekend van 10.000 euro (indien de aankoop onderworpen is aan het gewone tarief van 10%) of van 20.000 euro (indien de aankoop onderworpen is aan het verlaagd tarief van 5%). Dit bijkomend abattement wordt toegekend bovenop het gewone abattement van 15.000 euro zodat het verhoogde abattement ofwel 25.000 euro bedraagt ofwel 35.000 euro.

Bovenop de voorwaarden van het gewone abattement (zie hierboven), moet een hypotheek worden gevestigd op het aangekocht goed. De hypothecaire inschrijving moet gebeuren binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop of binnen 5 jaar indien de aankoop een bouwgrond betreft of een gebouw dat op het ogenblik van aankoop nog niet als woning aangewend kan worden.

Het is niet vereist dat alle kopers een hypothecaire inschrijving nemen op het goed.

Bron: www.notaris.be

Bescheiden woning

Mits voldoening aan een aantal voorwaarden, kan men zowel in Vlaanderen als in Wallonië genieten van een verlaagd tarief (klein beschrijf) bij aankoop van een "bescheiden woning". De voorwaarden zijn in de twee gewesten dezelfde, doch het tarief verschilt : 5 % in Vlaanderen, 6 % in Wallonië. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het verlaagd tarief afgeschaft sinds 1/1/03.

Een bescheiden woning is een woning waarvan het maximaal kadastraal inkomen (K.I.) (vóór indexatie) 745 euro bedraagt (indien u geen, 1 of 2 kinderen ten laste hebt). Dit bedrag wordt verhoogd tot 845 euro indien u 3 of 4 kinderen ten laste hebt, 945 euro indien u 5 of 6 kinderen ten laste hebt of 1.045 euro indien u 7 of meer kinderen ten laste hebt.

De koper moet binnen een termijn van 3 jaar na de aankoop zijn inschrijving nemen in het bevolkingsregister op het adres van het gekochte eigendomen en deze inschrijving moet ononderbroken behouden blijven gedurende 3 jaren.

Op het ogenblik van aankoop mag de koper geen andere eigendommen bezitten.

Deze opsomming is slechts een schematische weergave. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Bron: www.notaris.be

Abattement bij aankoop in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest

Bij de aankoop van een onroerend goed wordt de eerste schijf van 60.000 euro vrijgesteld van registratierechten (= abattement).

Het abattement bedraagt 75.000 euro (en niet 60.000 euro) bij aankoop van een woning die is gelegen in de zone aangeduid door het Gewestelijk Ontwikkelingsplan (GewOP).

Om van het abattement te kunnen genieten, moeten ALLE KOPERS voldoen aan de volgende voorwaarden :

 • Zuivere aankoop (betaling van de prijs in geld, dus bijv. geen ruil ; ook geen uitonverdeeldheidtreding),
 • De koper is een natuurlijke persoon,
 • De aankoop betreft een geheelheid in volle eigendom,
 • De aankoop betreft een tot bewoning aangewend of bestemd onroerend goed (bouwgrond kan NIET van abattement genieten ; de aankoop van een gebouw onder het BTW-stelsel kan enkel van abattement genieten indien het een appartement betreft),
 • Het goed moet gelegen zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,
 • De koper zal zijn hoofdverblijfplaats vestigen in de woning (in principe binnen 2 jaar na datum van registratie van de aankoop. 3 jaar indien de aankoop een appartement in aanbouw of op plan betreft). De koper zal zijn hoofdverblijfplaats moeten behouden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (dus niet noodzakelijk in de nieuw aangekochte woning) gedurende een periode van 5 jaar te rekenen vanaf de vestiging van de hoofdverblijfplaats in de nieuwe woning,
 • Geen enkele verkrijger mag, op de datum van de onderhandse aankoopovereenkomst, voor de geheelheid volle eigenaar zijn van een ander onroerend goed dat geheel of gedeeltelijk tot bewoning is bestemd (een bouwgrond komt niet in aanmerking), noch in België, noch in het buitenland.

Indien er meerdere kopers zijn, mogen deze kopers evenmin reeds gezamenlijk volle eigenaar zijn van de geheelheid van een ander onroerend goed, geheel of gedeeltelijk bestemd tot bewoning.

De hierboven vermelde voorwaarden zijn slechts schematisch weergegeven. Raadpleeg uw notaris om alle wettelijke voorwaarden te kennen en een gedetailleerde berekening van de registratierechten te bekomen.

Bron: www.notaris.be