Vitrine
Gebruik huidige locatie
Huidige locatie zoeken...
Huidige locatie
Wijzigen

Zoeken...

Je gebruikt een browser die niet volledig ondersteund wordt door de JavaScript van Leaflet Maps & HERE Places.

Hierdoor zullen functionaliteiten zoals Point of Interests niet beschikbaar zijn. Je kunt beter een andere browser gebruiken. Update je browser Sluiten

EstateId: 7840533

Te koop : Appartement in San Miguel 149.000 €

 2  68 m²  

M Vastgoed Heule

056 19 01 00

BIV : 508125507452

Heuleplaats 16
8501 HEULE
www.mvastgoed.be


Versturen...

Contacteer kantoor


* verplicht - ** minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Fantastisch project met zonnige appartementen in San Miguel de Salinas

Nooit eerder zo gebouwd aan de Costa Blanca!
Een nieuw concept in combinatie met loyale prijzen! Mis je kans niet!

Deze fantastische nieuwe residentie is ontworpen met een bijzonder innovatief design en wordt realiseert in een nieuwe ontwikkelende zone van San Miguel de Salinas aan de zuidelijke Costa Blanca. Eén groot designappartementsgebouw met moderne architectuur omvat in totaal 165 moderne appartementen, waaronder 30 penthouses, met grote terrassen en tuinen bij deze op het gelijkvloers.

De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers en zijn verdeeld over acht verdiepingen. De indeling van de woning is gebaseerd op een open concept waarbij de keuken is geïntegreerd in de woon-/ eetkamer. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van veel natuurlijk licht. Via de schuifdeuren komt de woonkamer uit op het buitenterras waar je het hele jaar door kunt vertoeven onder de Spaanse zon. Alle appartementen hebben zonnige terrassen met mooie uitzichten.

Naast de moderne woningen heeft de residentie prachtige gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een groot zwembad met aangelegde ontspanningszones. Elk appartement heeft een parkeerplaats in de ondergrondse garage.

San Miguel de Salinas is een charmant stadje met een traditionele Spaanse sfeer gelegen op slechts 15 min rijden van de prachtige zandstranden van Torrevieja en Orihuela Costa. Het is omringt door prachtig groen natuurgebied met kilometers aan wandel- en fietsroutes en de 1st klas golfbanen liggen dichtbij.

De stad biedt een grote verscheidenheid aan bars en restaurants, zowel Spaans als internationaal. Als je op zoek bent naar een vakantiewoning of een plek om het hele jaar door te wonen, dan is San Miguel de Salinas een uitstekende keuze, aangezien het alle voorzieningen heeft en een aangename mix van Spaanse en buitenlands publiek.
De internationale luchthaven van Alicante is gemakkelijk bereikbaar in 40 minuten met de auto.

Adres: . 1
03193 San Miguel
Referentie: M/06239
Vraagprijs: € 149 000
Type: Appartement
Beschikbaar vanaf: In overleg
Bewoonbare opp.: 68 m²
Type constructie: Traditioneel
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Lift: Ja
Zwembad: Ja