Vitrine
Gebruik huidige locatie
Huidige locatie zoeken...
Huidige locatie
Wijzigen

Zoeken...

Je gebruikt een browser die niet volledig ondersteund wordt door de JavaScript van Leaflet Maps & HERE Places.

Hierdoor zullen functionaliteiten zoals Point of Interests niet beschikbaar zijn. Je kunt beter een andere browser gebruiken. Update je browser Sluiten

EstateId: 7840588

Te koop : Woning in Cabo Roig 380.000 €

 3  125 m²  

M Vastgoed Heule

056 19 01 00

BIV : 508125507452

Heuleplaats 16
8501 HEULE
www.mvastgoed.be


Versturen...

Contacteer kantoor


* verplicht - ** minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Gelijkvloerse villa's met zwembad op toplocatie in Lomas de Cabo Roig

Deze nieuwe promotie van tien vrijstaande villa's met zwembad bevindt zich in het hogere deel van Cabo Roig, op slechts 3 km van de stranden aan Orihuela Costa in het zuidelijke Costa Blanca. Het ligt dichtbij verschillende golfbanen, natuurgebieden en biedt ook een breed scala aan diensten.

De villa’s worden gebouwd op een individueel perceel variërend tussen van 350m² tot 486m², waaruit je kan kiezen tussen twee villamodellen: met of zonder kelder.

Het standaard basismodel is een gelijkvloerse villa met een L-vormige verdeling rond het privézwembad. De villa is ontworpen in een moderne stijl met een open concept, waarbij de keuken is geïntegreerd in de ruime woon-/ eetkamer. Verder heeft de villa 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan één en-suite.

Daarnaast biedt de bouwer tegen meerprijs vele extra’s, waaronder een dak solarium, vloerverwarming, verlichting, elektrische schuifpoort, enz. De woning wordt hoogwaardig afgewerkt en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen.
Deze villa’s zijn off-plan, wat betekent dat je veel wijzigingen kunt aanbrengen in het ontwerp en de afwerking van je woning. De oplevering van de villa’s duurt ongeveer 15 maanden vanaf de ondertekening van het contract.

Dit project is gelegen in een bevoorrechte omgeving, in een rustige maar goed ontwikkelde woonwijk. Dit is de ideale locatie om zowel te genieten van de natuur als van een breed scala aan activiteiten en diensten op korte afstand. Verschillende golfbanen, recreatiegebieden, restaurants, bars, supermarkten en winkelcentra liggen dichtbij.
De internationale luchthaven van Alicante ligt op 50 minuten rijden en de luchthaven van Murcia op 40 minuten rijden.

Cabo Roig is een exclusieve en populaire woonwijk aan Orihuela Costa met een breed scala aan diensten en activiteiten. Je kan er verschillende supermarkten, restaurants, bars en winkelgelegenheden vinden zoals het welbekende La Zenia Boulevard Shopping Center, een waar openlucht-paradijs voor shoppers. Verder bestaat de kust van Cabo Roig uit de kustlijn met kliffen, heel mooie baaien en verschillende fijne zandstranden met helder water. Het pronkt met wijde boulevards en wandelpaden lands de kust waar je kan genieten van sublieme uitzichten op de Middellandse Zee en het schilderachtig landschap.

Adres: . 2
03189 Cabo Roig
Referentie: M/06241
Vraagprijs: € 380 000
Type: Woning
Beschikbaar vanaf: In overleg
Perceeloppervlakte: 375 m²
Bewoonbare opp.: 125 m²
Type constructie: Traditioneel
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Terras: Ja
Zwembad: Ja