Vitrine
Gebruik huidige locatie
Huidige locatie zoeken...
Huidige locatie
Wijzigen

Zoeken...

Je gebruikt een browser die niet volledig ondersteund wordt door de JavaScript van Leaflet Maps & HERE Places.

Hierdoor zullen functionaliteiten zoals Point of Interests niet beschikbaar zijn. Je kunt beter een andere browser gebruiken. Update je browser Sluiten

EstateId: 8256017

Te koop : Appartement in Calpe 1.650.000 €

 3  286 m²  

Coenen Vastgoed & Partners

03/375.82.92

BIV : 510630

Turnhoutsebaan 328 1
2970 SCHILDE
www.coenenvastgoed.be


Versturen...

Contacteer kantoor


* verplicht - ** minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Buitengewoon nieuwbouwappartement te koop met uitzicht op zee (Calpe - Spanje)

Welkom bij dit buitengewone nieuwbouwappartementencomplex te koop in Calpe, gelegen in een bevoorrechte omgeving op slechts 400 meter van de kust. Het complex, bestaande uit twee torens, biedt een uitgebreid scala aan diensten en voorzieningen om jouw ervaring te optimaliseren. Dit appartement is gelegen op de 18e verdieping van toren 1.

De appartementen en penthouses, variërend van 1 tot 3 slaapkamers, zijn ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. Kenmerken zijn onder meer aluminium ramen met thermische onderbreking, dubbele beglazing, en keukens met zowel hoge als lage meubels, compleet met apparatuur. Elk appartement beschikt over een terras en een parkeerplaats met voorzieningen voor het opladen van elektrische voertuigen.

De gemeenschappelijke ruimtes van het complex bieden een oase van ontspanning en plezier. Ontspan bij het buitenzwembad op zonnige dagen, speel een potje paddle tennis of jeu de boules, terwijl de kleintjes zich vermaken in de speeltuin.

Op de 11e verdieping van toren 1 vind je een extra oase met een zwembad, spa en fitnessruimte, waardoor je actieve en gezonde levensstijl behouden blijft zonder je huis te verlaten.

De locatie van dit complex is werkelijk uitzonderlijk, omgeven door supermarkten, restaurants, winkels en diverse diensten. Vanuit het gebouw geniet je van panoramisch uitzicht op de zee en de Salinas de Calpe, een beschermd natuurgebied van grote ecologische waarde.

Calpe, een emblematische toeristische bestemming aan de Spaanse Costa Blanca, betovert met zijn mediterrane charme en een breed scala aan activiteiten.

Bewonder de prachtige gouden zandstranden, zoals Playa de la Fossa of Playa del Arenal-Bol, waar je kunt ontspannen in een idyllische omgeving. Voor natuurliefhebbers biedt Calpe opwindende wandelroutes, zoals het natuurpark Peñón de Ifach, met spectaculaire uitzichten vanaf de imposante rots.

Verken de geschiedenis en cultuur van Calpe door de monumenten te bezoeken, zoals de oude Romeinse ruïnes van Baños de la Reina of de Oude Kerk van Nuestra Señora de las Nieves.

's Avonds bruist de stad met een bruisend nachtleven, waar je een breed scala aan bars, restaurants en nachtclubs vindt om tot in de vroege uurtjes van te genieten.

Kortom, Calpe biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, geschiedenis, cultuur en amusement, waardoor het een onvergelijkbare bestemming is voor een onvergetelijke vakantie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de modelwoning te bezoeken.

Niet oninteressant: met ons geniet u van het deskundige advies van een Belgische (Nederlandstalige) contactpersoon ter plaatse!

Adres: Calpe
Referentie: TKB/0621
Vraagprijs: € 1 650 000
Type: Appartement
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
Ligging: Vrij uitzicht, Aan water, Residentieel, Kust
Bebouwde opp.: 320 m²
Bewoonbare opp.: 286 m²
Type constructie: Traditioneel
Bouwjaar: 2025
Op verdieping: 18
Algemene staat: LuxuryFinish
Slaapkamers: 3
Garage: 1 - 1
Airco: Ja
Lift: Ja
Internet: Ja
Zwembad: Ja